Binnenkijken bij

Jessie en Robert

Binnenkijken bij Jessie en Robert: een industriële keuken met persoonlijkheid

In een charmante tussenwoning vonden Jessie en Robert hun nieuwe thuis, maar het ontbrak aan één essentieel element: een keuken die hun persoonlijkheid weerspiegelde. In een gesprek met Jessie vertelt ze over hun ervaring met Keukenhoff Tankens en hoe ze hun ideeën tot leven hebben zien komen.

Maatwerk en oplossingsgericht denken

Jessie en Robert hadden een duidelijk doel voor ogen: een industriële keuken die uniek is voor een tussenwoning. “We wilden iets bijzonders, iets wat echt bij ons paste. Toen we verschillende zaken bezochten, merkten we al snel dat ons idee van een eiland in een tussenwoning niet haalbaar leek. Totdat we in gesprek gingen bij Keukenhoff Tankens. Ondanks de beperkte ruimte in onze tussenwoning, kwamen ze met creatieve ideeën die toch iets speciaals mogelijk maakten. Na het zien van de eerste schetsen sprak het barretje ons meteen aan. Deze is uiteindelijk ook echt het pronkstuk van onze keuken geworden.”

Industrieel en warm

Hoewel Jessie en Robert aanvankelijk verschillende ideeën hadden over de kleur van de keuken, leidde de expertise van Elise bij Keukenhoff Tankens tot een harmonieuze oplossing. “Ik wilde absoluut geen zwarte fronten, maar Robert wilde dat wel”, lacht Jessie. “Elise keek naar onze individuele wensen en hoe we deze tot een mooie combinatie konden brengen. Uiteindelijk kozen we voor zwarte kastjes met een houtnerf, wat perfect paste bij onze wens voor robuustheid en de uitstraling uniek maakte. Om een warme sfeer te creëren, hebben we het dikke houten werkblad en natuurlijke materialen toegevoegd. Zo waren al onze wensen vervuld en heeft de keuken een mooie balans tussen industrieel en warm.”

Een functioneel ontwerp

De industriële keuken werd ontworpen met zowel uitstraling als functionaliteit in gedachten. Naast de opstelling en bar kwam Elise met slimme oplossingen om alle ruimte te benutten. Zo vertelt Jessie: “Het draaikastje dat ze aanraadde bleek de ideale oplossing om ruimte te benutten die anders verloren zou gaan. In de praktijk is het draaiplateau echt ideaal, je kunt er al je pannen in kwijt! Ook maken de hoge kasten, goed-werkende apparatuur en bewust geplaatste lichtbronnen dat de keuken erg fijn in gebruik is. Er is niets waarover Elise niet mee heeft gedacht.”

Persoonlijke service als kers op de taart

De persoonlijke service van Keukenhoff Tankens maakte de ervaring compleet. “Elise kwam zelfs na de installatie nog langs met een presentje,” vertelt Jessie enthousiast. “Het toont echt hun betrokkenheid bij hun klanten. Als we ooit weer een nieuwe keuken nodig hebben, weet ik nu al waar we die gaan halen!” De soepele communicatie en het geduld van het team maakten het hele proces voor Jessie en Robert een plezierige ervaring. Zo hebben ze samen een keuken met karakter én een barretje weten te realiseren.