Binnenkijken bij

Tom en Thalissa

Binnenkijken bij Tom en Thalissa: een donkere keuken met strakke afwerkingen

Tom en Thalissa hebben onlangs een nieuwbouwhuis gekocht en hierbij hoort ook een nieuwe keuken. Met het oog op een alles-in-één aanpak kozen ze Keukenhoff Tankens als partner. Tom deelt graag meer over hun ervaringen met het kiezen en laten bouwen van hun ideale keuken.

Alles-in-één aanpak

Voor Tom en Thalissa was het belangrijk om verschillende aspecten van hun nieuwe huis onder één dak te houden. Tom legt uit: “Met ons nieuwe huis dat gebouwd werd door aannemersonderneming Tankens in het vooruitzicht, wisten we dat een nieuwe keuken een prioriteit zou zijn,” vertelt Tom. “Keukenhoff Tankens bood ons niet alleen het gemak van een geïntegreerde aanpak, maar ook veel verschillende opties. Meer overtuiging hadden we niet nodig!”

Van inspiratie naar realisatie

Het proces rondom het kiezen van de keuken begon met het verkennen van opties en ideeën. Tom vertelt: “We hebben veel rondgekeken in showrooms en inspiratie opgedaan. Keukenhoff Tankens gaf ons een inspiratieboek, welke ons hielp een beeld te vormen van de mogelijkheden en onze wensen vorm te geven. Na het verduidelijken van onze wensen, ontvingen we dezelfde dag al diverse tekeningen. We waren meteen enthousiast. Daarnaast maakten de duidelijke prijsafspraken en het deskundige advies van Keukenhoff Tankens het proces erg efficiënt.”

Een naadloze integratie met de woonkamer

De keuken van Tom en Thalissa valt op door zijn donkere kleurenschema, wat perfect past bij de rest van het huis. Tom legt uit: “We kozen voor een donkere keuken omdat het goed aansloot bij de lichte wanden en donkere accenten in de rest van ons huis. Het geeft ons de moderne uitstraling die we wilden bereiken.” Naast het keukenblok hebben Tom en Thalissa een dressoir laten plaatsen die als verlengstuk van de keuken fungeert. Tom legt uit: “Het dressoir loopt van de keuken naar de woonkamer, waardoor het een naadloze overgang creëert tussen de twee ruimtes.”

Praktische indeling

De keuken is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Tom legt uit: “We hebben gekozen voor een indeling die past bij onze behoeften, bijvoorbeeld door veel kastruimte te creëren. Zo is de koelkast is iets verhoogd zodat we een extra kast eronder konden plaatsen. Ook hebben we de inductiekookplaat in het midden van het werkblad geplaatst zodat we aan beide kanten ruimte overhielden.” Al met al zijn Tom en Thalissa erg tevreden met hun nieuwe keuken. Tom vat het samen: “Onze donkere keuken is een combinatie van een strak ontwerp en praktische indeling, wat perfect past bij onze levensstijl en de stijl van ons huis. We zijn er erg blij mee.”