Binnenkijken bij

Jeroen en Yvette

Binnenkijken bij Jeroen en Yvette: een gezellige donkere keuken en een prachtige neutrale badkamer

Bekijk en lees hoe Jeroen en Yvette hun nieuwe huis samen met de hulp van Keukenhoff Tankens inrichtten. Met zorgvuldig ontworpen keuken- en badkameroplossingen creëerden ze de perfecte balans tussen een prachtige uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Hieronder vertelt Jeroen over hun ervaringen rondom het project.

Het begin van een nieuw hoofdstuk

Voor het stel begon het project toen zij hun nieuwbouwhuis kochten. Volgens Jeroen bracht dat meteen de eerste uitdaging met zich mee: “Het was best moeilijk om een ruimte in te schatten zonder dat je het in het echt hebt gezien. We moesten alle afmetingen vanuit online programma’s en schetsen bekijken en op basis daarvan keukens maken. Een goede vriend van mij is architect en die heeft een aantal schetsen gemaakt om inspiratie op te doen over de mogelijkheden.”

De samenwerking met Keukenhoff Tankens

“Met deze schetsen zijn wij naar Keukenhoff Tankens gegaan”, vertelt Jeroen. De keuze voor Keukenhoff Tankens als leverancier van de keuken en badkamer was een logische stap. De woningen werden namelijk gebouwd door Tankens, waar de Keukenhoff onderdeel van is. “Dat maakte het voor ons erg makkelijk,” vertelt Jeroen. “We konden zo tijdens de bouw al de keuken en badkamer laten plaatsen. We wilden graag ontzorgd worden. Op deze manier konden ze tegelijkertijd alle leidingen verleggen en het loodgieterswerk doen. Dat was erg positief.”

Gezelligheid achter de donkere L-keuken

Met een voorkeur voor een donkere keuken en een licht marmerlook keukenblad, werkten Jeroen en Yvette samen met Keukenhoff aan een ontwerp. “We wilden een keuken die net een andere indeling heeft dan de standaard keuken”, legt Jeroen uit. “Wij hebben expres de keuken via een L-vorm meer de woning ingetrokken. Het schiereiland zorgt voor een natuurlijke afscheiding waardoor je vanuit de woonkamer niet zomaar de keuken in kan kijken en andersom.”

“Daarnaast hebben we de eettafel midden in de keuken gezet”, vervolgt hij. “Zo kunnen we lekker aan tafel in de keuken zitten, net als vroeger. Daarmee halen we echt weer de gezelligheid de keuken in. De barkrukjes aan het schiereiland gebruiken we als we even kort iets moeten opschrijven of om gewoon even rustig te zitten.”

Een badkamer van neutrale elegantie

Voor de badkamer kozen ze voor een neutrale tint met subtiele accenten. “We hadden geen voorkeur voor een bepaalde trend”, aldus Jeroen. “Daarom wilden we de badkamer rustig en neutraal houden met een lichte kleur op de muren en wat zwarte accenten. Daardoor is de badkamer tijdloos en zijn we er zeker over een aantal jaar ook nog blij mee.”

Uitstekende service van begin tot eind

Het stel is lovend over de service van Keukenhoff Tankens: “We hebben binnen vier afspraken alles kunnen regelen. Dat ging erg gemakkelijk en zonder veel stress. Het contact, de afspraken, de transparantie over offertes – alles verliep uitstekend. Zelfs na oplevering waren er nauwelijks punten. De kleine dingen die er wel waren werden goed en snel opgelost.”