Binnenkijken bij

Daniëlle en Henk

Binnenkijken bij Daniëlle en Henk: de volledige verbouwing van een oud huis met een prachtige tuin

Betreed het warme huis van Daniëlle en Henk en laat je inspireren door hun verhaal over het creëren van hun droomkeuken en badkamer in samenwerking met Keukenhoff Tankens. Ontdek hoe dit echtpaar hun huis in Nieuwendijk omtoverde tot een prachtige en functionele leefruimte. Hieronder vertelt Daniëlle over haar ervaringen rondom dit grote en bijzondere project.

Het proces rondom de nieuwe keuken

De keuze voor een oud huis met een indrukwekkende tuin in Nieuwendijk was voor Daniëlle en Henk snel gemaakt. “We waren meteen verliefd op de tuin, maar het huis moest wel heel erg opgeknapt worden”, deelt Daniëlle. Hun renovatieavontuur begon met een bijkeukenverbouwing, wat resulteerde in een nieuwe houten keuken. De badkamer nam de plaats in van de oude keuken. “Na een zoektocht naar de juiste leverancier heeft Keukenhoff Tankens het hele plaatje voor ons waargemaakt.”

Genieten van de tuin en het uitzicht vanuit de keuken

Het verlangen om tijdens het koken en eten te genieten van de weelderige tuin leidde tot het ontwerp van hun droomkeuken. “De keuken is een hoge en lange ruimte waarin we kunnen koken, eten en genieten van het binnen-buitengevoel dankzij de grote ramen”, vertelt Daniëlle. “Je kunt tijdens het koken en eten lekker naar de tuin kijken waar we zo verliefd op zijn.”

Genoeg ruimte en alles binnen handbereik

De indeling van de houten keuken is een van de grote pluspunten voor Daniëlle en Henk. “Onze keuken is slim ontworpen, alles is binnen handbereik en we hebben voldoende ruimte om comfortabel te bewegen, zelfs als we met meerdere mensen tegelijk koken of bezig zijn”, benadrukt Daniëlle. “We hebben drie kinderen en acht kleinkinderen dus dan is die ruimte wel fijn.”

Een perfect uitgevoerde badkamer

“De badkamer werd uitgevoerd door een aparte aannemer onder Keukenhoff Tankens”, vertelt Daniëlle. “Er waren in totaal veel mensen bij de hele verbouwing betrokken, maar Keukenhoff heeft alles heel goed geregeld zodat wij daar niet naar om hoefden te kijken. Ze gaven goeie adviezen voor de badkamer over de indeling en ze hebben het echt prima uitgevoerd. Het is een fijne badkamer met een bad en een inloopdouche.”

Volledige ontzorging bij dit grote project

Daniëlle benadrukt dat Keukenhof Tankens en hun aannemers het bouwproces tot een groot succes hebben gemaakt: “Ze namen alles over, van de verplaatsing van de ketel tot het installeren van vloerverwarming. We gaven ze de sleutel als wij naar werk gingen en zij zorgden voor de rest. Het was een enorm proces van 4 maanden waarbij zelfs de pui is vervangen en het dak eraf moest. Tijdens dat hele proces hebben ze ons goed begeleid en alles voor ons uitgevoerd. We moesten er even op wachten maar het eindresultaat was het wachten helemaal waard.”