Binnenkijken bij

Aad en Hanneke

Ook de Quooker bevalt heel goed

‘Onze keuken is helemaal naar wens. Met veel ruimte en mooi praktisch ingedeeld. We zijn heel tevreden’, zegt Hanneke van Woerden. Zij en haar man Aad genieten dagelijks van deze moderne keuken, gekocht bij Keukenhoff Tankens in Andel.

Het is niet de eerste keer dat Aad en Hanneke een keuken kochten bij Keukenhoff Tankens. Ruim 28 jaar geleden klopten ze ook al aan bij Keukenhoff, een keus die voor herhaling vatbaar bleek. ‘We hebben ook andere bedrijven een eerlijke kans gegeven en op verschillende plekken gekeken, maar we kwamen toch weer uit bij Keukenhoff. De keukenzaak Keukenhoff ligt niet alleen dichtbij, maar is ook een zeer prettig en persoonlijk bedrijf. Ze voelen aan wat je nodig hebt, zijn betrokken, spelen in op je wensen en ideeën en weten ook nog eens goed de ruimte in te delen’, vertelt Hanneke tevreden.

Strak en modern
Hanneke en Aad hebben gekozen voor een strakke en moderne keuken, functioneel en praktisch, die uitstekend past in de uitgebouwde ruimte. ‘Ik hou van opgeruimd en door de praktische indeling kan mijn keuken altijd opgeruimd zijn. Echt heel prettig!’ De keuken heeft tevens een warme uitstraling door de taupékleurige kastenwand, het antracietkleurige keukenblad en de vloer met houtlook.

Heerlijk Grieks
Hanneke staat vaak in de keuken voor de dagelijkse maaltijd. Maar dat wil niet zeggen dat ze er geen feestje van maakt.‘Ik hou van koken en vooral van de Griekse, Franse en Italiaanse keuken. Zelf kook ik het meest Italiaans. Een kookcursus vind ik bijvoorbeeld heel leuk’, vertelt Hanneke. Ze maakt bij het kokkerellen graag gebruik van de combi-oven en de inductiekookplaat. ‘Ook de Quooker bevalt heel goed.’

Multifunctioneel kookeiland
Het kookeiland is de spil van de keuken, heel multifunctioneel. Hanneke: ‘Ik vind het een fijn moment als mijn man thuiskomt en even aan het kookeiland komt bijpraten, terwijl ik sta te koken. Verder gebruik ik het eiland voor praktische klusjes, zoals het inpakken van cadeautjes. Of we zetten er een lekker buffet op, zodat onze gasten eromheen kunnen lopen voor een hapje en een drankje. Het kookeiland creëert echt ruimte!’