Binnenkijken bij

Familie Van Breugel

We zijn er zeer tevreden over.

‘Onze open en landelijke keuken heeft alles wat het nodig heeft. Een heerlijke plek om te kokkerellen,’ vertelt Rosalie. Samen met haar man Mar en hun zoontje Hugo is ze blij met dit resultaat van Keukenhoff Tankens.

Rosalie en Mar hebben zowel de keuken als de badkamer en het toilet door Keukenhoff Tankens laten doen. ‘We zijn er zeer tevreden over. Ze denken goed met je mee, komen met een prima ontwerp en hebben een uitstekende service. Dat geeft vertrouwen’, vertelt Rosalie enthousiast.

Makkelijk en snel
De ene dag kookt Rosalie uitgebreider dan de andere dag. ‘In het weekend hebben we meer tijd om te kokkerellen. Ook maken we dan een uitgebreid ontbijt klaar, heerlijk met een vers sapje en een roereitje. Een gezellig gezinsmoment.’ De kookkunsten zijn heel gevarieerd, van Hollandse pot tot Italiaanse pasta. De inductiekookplaat en oven, maar ook de Quooker komen daarbij goed van pas. ‘Met de Quooker hebben we in een handomdraai kokend water, bijvoorbeeld om thee te zetten. Geweldig.’

Landelijke ambiance
Mar en Rosalie wonen in een landelijke omgeving. Dit landelijke karakter komt terug in hun keuken, bijvoorbeeld in de fronten. Op één van de planken staat een Boerenbontservies. ‘Het trouwservies van mijn ouders’, vertelt Rosalie. De appels uit eigen boomgaard kunnen in de keuken verwerkt worden tot heerlijke appelmoes, jam of sap.

Moderne badkamer
De badkamer is door Tankens flink onder handen genomen. De voormalige badruimte was behoorlijk gedateerd, maar nu kunnen Mar en Rosalie dagelijks genieten van een moderne, frisse badkamer. ‘De kastjes passen uitstekend bij de vloer. Bovendien kunnen we nu badderen én douchen. Het wildverband van de wandtegels geven het strakke uiterlijk een speelse look. We zijn er blij mee!’