Binnenkijken bij

Marlies en Han

De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien

In hun woonboerderij aan de dijk hebben Marlies en Han een klassieke, Franse tegelvloer gecombineerd met een modern en strak interieur. Die stijl hebben ze doorgetrokken in hun nieuwe badkamer: modern design en een sfeervolle tegel gaan hand-in-hand, met alle comfort die ze zich wensen konden.

Na de keuken en woonkamer was de badkamer de volgende stap in de verbouwing die Marlies en Han in fasen uitvoeren thuis. Ze hadden zich dus al een goed beeld gevormd van de stijl en dachten ook al enige tijd na over de inrichting van de badkamer. Een bad om in te liggen, een Sunshower, voldoende opbergruimte; dat waren de voornaamste uitgangspunten.

Rank badkamermeubel
‘We hadden alle puzzelstukjes liggen, maar kregen ze niet in elkaar gepast’, kijkt Marlies terug. ‘Dat lukte pas toen we bij Keukenhoff Tankens in gesprek kwamen bij Helenie. ‘Zij snapte precies waar we naartoe wilden. Zij kwam bijvoorbeeld met dit badkamermeubel waarin wel veel kastruimte zit, maar dat niet te plomp is, maar juist een mooi, rank design heeft. Toen we voor het tweede gesprek kwamen had Helenie alles wat we uitgekozen hadden bij elkaar gelegd op tafel. Daardoor viel de puzzel in elkaar. Heel fijn.’

Modern en strak
Het donkergrijs van de sfeervolle vloertegel sluit aan bij de ouderwetse tegelvloer uit de woonkamer en keuken. Verder is het badkamerdesign modern en strak gehouden, met zwarte accessoires als de nisjes in de muur en de plank naast de spiegel. De plantjes (‘we houden van veel groen in huis, dat hebben we in de keuken ook’) geven de ruimte warmte en gezelligheid. Met de elegante waskommen, het heerlijke ligbad en de Sunshower is de badkamer van alle gemakken voorzien.

‘De verbouwing van een badkamer is best ingrijpend, maar alles verliep perfect. Het is echt heel mooi gedaan door Gijs Havelaar van BMO, een partner van Keukenhoff Tankens, helemaal naar onze zin!’